PARKEERKAARTEN

Collectieve inkoop parkeerkaarten


U wilt uw klanten net dat beetje extra bieden? Uw klanten stimuleren langer in de stad te blijven? Dat kan door het aanbieden van kortingskaarten voor de parkeergarages in Sittard centrum aan uw klanten. Centrummanagement Sittard organiseert voor de ondernemers in de binnenstad van Sittard de collectieve inkoop van parkeerkaarten. U kunt al kortingskaarten inkopen voor €1,- per stuk. De prijs waarvoor u ze koopt, is dan ook meteen de korting die op het kaartje staat. Voor meer informatie over de prijzen van deze kortingskaarten kunt u contact opnemen met Centrummanagement Sittard, Rosanne van Hoolwerff door te mailen naar info@cmsittard.nl.

Hoe werkt het?
Middels onderstaand formulier kunt u parkeerkaarten voor de Odaparking en de Parkeergarage Hub Dassenplein bestellen. Centrummanagement Sittard stuurt u een factuur inclusief btw-vermelding die voorafgaand aan het ophalen van de kaarten voldaan dient te worden. Naar verwachting zijn de parkeerkaarten binnen 5 tot 8 werkdagen bij het kantoor van Centrummanagement Sittard (Rijksweg Zuid 27, 6131 AL Sittard) op te halen. U ontvangt een bericht zodra de parkeerkaarten binnen zijn. De kosten per parkeerkaart zijn dus afhankelijk van uw wensen.

Vul bij de eerste twee regels in hoeveel parkeerkaarten u voor de twee parkeergarages wilt bestellen. Indien u parkeerkaarten voor één van de twee garages wilt bestellen, vult u bij de andere regel nul in.

Vragen?
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Centrummanagement Sittard door te bellen naar 06-27015749 of te mailen naar info@cmsittard.nl.


Formulier - Collectieve inkoop parkeerkaarten Sittard